Reseptejä

                                FUDGE
                            30kpl, 1 pala 118kcal
             (5g rasvaa, 5g proteiinia, 12g hiilihydraattia)

  • karpalo, kuivattu                               70g
  • pähkinöitä maun mukaan                     70g
  • salaattisiemensekoitus                       50g
  • hunaja                                            300g
  • maapähkinävoi (maustamaton)              200g
  • FAST Cook-Bake-Cake-proteiini (suklaa)   100g
  1. Mittaa kaikki ainekset valmiiksi ja voitele vuoka.
  2. Lämmitä hunaja kattilassa lähes kiehumispisteeseen asti.
  3. Lisää maapähkinävoi ja sekoita reilusti.
  4. Lisää muut ainekset ja kaada massa voideltuun vuokaan.
  5. Voit tasoittaa massan käsin taputellen, massa ei tartu käsiin.
  6. Jäädytä pakkasessa ainakin muutama tunti.
  7. Parhaimmillaan jääkaappikylmänä tai jopa jäisenä.
Ohje Proteiinileivonnaisia-vihkosesta, kirjoittanut
 Johanna Koskinen & Terhi Suur-Nuuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ruusut/risut